Aalborg Gulvservice ApS

Firmaets historie

Aalborg Gulvservice er et topmoderne gulvfirma med mere end 25 års erfaring indenfor branchen. Vi har et stort speciale i det vi alle står og går på i det daglige. Uanset om det er fliser i badeværelset eller linoleum, træ, vinyl, gulvafslibning eller tæpper til hjemmet eller virksomhedens.

Fritz Dahl startede virksomheden i meget beskedne og lejede lokaler i en baggård på Ny Kastetvej i Aalborg Vestby. Det meste grej kunne dengang være i den kassevogn som han købte. Men da ordrerne kom i en lind strøm, måtte virksomheden hurtigt ansætte et par raske svende og en kontordame på halv tid. Siden er firmaet vokset og beskæftiger i dag 14 fuldtidsansatte.

Aalborg Gulvservice er nu en del af Garant i Aalborg, og har sit virke fra den spektakulære 16 kantede bygning med pagodetag midt på Skalborg Bakke. Indehaver Jan Engmark byder dig velkommen hos Aalborg Gulvservice på Hobrovej 347, 9200 Aalborg SV. Kig indenfor i vores store showroom. Se og mærk vores mange prøver og produkter fra en lang række førende leverandører. Få inspiration og gode råd fra en af vores mange specialister.

Velkommen hos
Aalborg Gulvservice
– forstand på gulve!

Jan Engmark

Kontakt os

    Medlem af: