Linoleum

Vi forhandler gulve til alle formål

Salg af Linoleum i Aalborg

Linoleumsgulv er et meget populært alternativ til andre hårde belægninger, da lægning af linoleum kan gøres forholdsvist billigt i forhold til andre alternativer, der har samme funktionalitet.
En fordel ved linoleum er, at de kan fås med mange forskellige udseender, så det passer til netop din stil. Linoleum produceres i mangle farver og udtryk, og fra ensfarvet over svagt memorerede til stærkt mamorede. Dermed er der rig mulighed for at få det look i hjemmet man drømmer om. Aalborg Gulvservices gulvlæggere er eksperter i lægning af linoleumsgulve, hvilket er din garanti for det bedste slutresultat.
Da der er så mange muligheder med linoleumsgulve, står vi altid klar til at yde den bedste rådgivning, så du får det gulv der passer bedst til dine behov og ønsker.
Endnu en fordel ved linoleum er, at det er yderst slidstærkt. Derfor bliver det også ofte brugt som gulv til skoler, institutioner, kontorer og i butikker, der ønsker et gulv der ikke blot er flot, men som også er yderst slidstærkt og nemt at rengøre. Gulvet kan med den rette pleje, holde i lang tid i forhold til andre typer gulvbelægninger.
Aalborg Gulvservice er forhandler af linoleum. Vi har et stort udvalg, samt ekspertise på området. Kontakt os i dag, og hør hvilke tilbud på linoleum, vi kan tilbyde

Se et udpluk af vores leverandører her, og læs mere om vores forskellige produkter her

Kontakt os

Medlem af:


Byg Garanti

Byg Garanti

Byg Garanti

Byg Garanti