Linoleum

Salg af Linoleum i Aalborg

De fleste boliger har et rum med et linoleumsgulv, da det er et meget populært alternativ til andre hårde belægninger. Linoleumsgulve findes i mange forskellige stilarter, derfor kan du med garanti finde en type, der falder i din smag. 

Hos Aalborg Gulvservice forhandler vi et stort udvalg af linoleumsgulve i bedste kvalitet. 

Linoleum god og billig løsning 

Du får som kunde mange fordele, hvis du lægger et linoleumsgulv i din bolig. Først og fremmest er linoleum yderst slidstærk, derfor får du et gulv, der har en lang holdbarhed. Det er blandt også grunden til, at både kontorer, skoler og andre institutioner benytter sig af denne type gulv. 

Derudover kan lægning af linoleum gøres forholdsvis billigt sammenlignet med de alternativer, der indeholder samme høje funktionalitet. På den måde får du en økonomisk løsning, uden du går på kompromis med kvaliteten. 

Showroom 

Et gulv skal ses og mærkes, derfor har vi hos Aalborg Gulvservice et åbent showroom, som du med glæde kan lægge vejen forbi. Vi har et stort udvalg af linoleumsgulve, hvilket kan gøre valget svært. Du kan med fordel lade dig inspirere af vores udstillinger, inden du køber dit næste gulv.

Linoleum gulv findes i et hav af forskellige stilarter, derfor kan du med sikkerhed få det look, som du stræber efter. Vores dygtige personale står klar til at rådgive dig til den bedste løsning, når du kommer forbi vores showroom.

Udover vores store sortiment af linoleumsgulve kan du også undersøge vores mange andre produkter såsom trægulve, vådrumsvinyl og tæpper samt tæppefliser hos vores showroom. 

Erfaren virksomhed

Vi har mange år bag os i branchen, derfor har vi tilegnet os relevant erfaring og viden om gulve. Du kan derfor vide dig sikker på, at vi altid rådgiver og vejleder dig på bedste vis, hvilket er din garanti for det bedste slutresultat.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller komme forbi vores showroom. Uanset om du selv ønsker at lægge dit nye gulv, eller vil have vores personale til det, så står vi klar med den bedste løsning for dig.