Gulvafslibning

Gulvafslibning Aalborg / Nordjylland

Ønsker du at få foretaget professionel gulvafslibning i Aalborg eller den øvrige del af Nordjylland, så er du kommet til det helt rette sted.

Slibning af gulve er som regel en fornuftig og forholdsvis billig løsning, hvis du ønsker at forlænge dit nuværende trægulvs levetid. Gulvafslibning af trægulv bringer helt nyt liv til gulvbrædderne, så man slipper for at skulle anlægge et helt nyt gulv. Ved afslibning af gulvet kan det gamle blive næsten så godt som nyt til en brøkdel af prisen for et nyt trægulv.

Gulvafslibning kan dog blive en dyr fornøjelse, hvis man ønsker at gøre det selv, og ikke modtager den rigtige rådgivning. Hvis du vælger Aalborg Gulvservice til at stå for afslibning af gulvet i Aalborg eller øvrige byer i Nordjylland, er du sikret den bedste rådgivning.

Gulvafslibning pris

Det kan være svært at komme med en konkret pris på gulvafslibning, da vores erfarne gulvslibere helst skal besigtige gulvet først. Hvis vi skal komme med et forsigtigt bud, så vil en gulvafslibning pris pr. m² ligge på cirka 160 kr. pr. m² ekskl. moms. Inklusiv i prisen er der 2 x lakbehandling af gulvet.

Gulvafhøvling kan være nødvendigt

Gulvafslibningsarbejdet består af flere opgaver. Først skal der foretages en gulvafhøvling, hvis der er behov for det. Gulvafhøvling fjerner alle brugs- og slidmærker, inden gulvafslibningen foretages, hvilket gør at gulvets overflade bliver netop efter kundens ønske.

Afhøvling af gulve foretages, hvis gulvene er meget medtaget, eller hvis de har et lag af meget slidstærke materialer som limrester, fernis osv. Efter endt gulvafhøvling vil det være nødvendigt med gulvafslibning for at give gulvet en pæn og fin overflade.

Efterbehandling

Efter afslibningen er foretaget, vil vores dygtige gulvsliber efterbehandle gulvet, alt efter hvilket finish trægulvet skal have. Der er mange forskellige muligheder for behandling af træ. Heraf kan der eksempelvis nævnes lakbehandling, oliebehandling og ludbehandling.

Vi giver dig gerne et tilbud på en pris for gulvafslibning, så der ikke kommer nogen uforudsete udgifter. Vi sørger for at afslibningen foregår korrekt, og at trægulvet får den korrekte efterbehandling efterfølgende, så trægulvets levetid forlænges maksimalt.

Med en gulvsliber i hånden kan vores folk udføre netop den opgave, som I har behov for at få løst. Vi benytter os kun af professionelt værktøj, som vi ved giver dig det bedste resultat. Gennem over 25 års erfaring har Aalborg Gulvservice fået en ekspertise på området, der gør os til nogle af de førende på markedet.