Gulvafslibning

Vi forhandler trægulve til alle formål

Gulvafslibning Aalborg

Slibning af gulve er som regel en fornuftig og forholdsvis billig løsning, hvis du ønsker at forlænge dit nuværende trægulvs levetid. Gulvafslibning af trægulv bringer helt nyt liv til gulvbrædderne, så man slipper for at skulle anlægge et helt nyt gulv. Ved afslibning af gulvet kan det gamle blive næsten så godt som nyt til en brøkdel af prisen for et nyt trægulv.

Gulvafslibning kan dog blive en dyr fornøjelse, hvis man ønsker at gøre det selv, og ikke modtager den rigtige rådgivning.,
Hvis du vælger Aalborg Gulvservice til at stå for afslibning af gulvet, er du sikret den bedste rådgivning. Vi tilbyder ikke ”byens laveste pris per kvadratmeter” – det lader vi andre om. I stedet finder vi i samarbejde med kunden frem til den bedste løsning til opgaven, da vi kan løse alle dele af opgaven.

Gulvafslibningsarbejdet består af flere opgaver. Først skal der foretages en gulvafhøvling, hvis der er behov for det. Det fjerner alle brugs- og slidmærker, inden gulvafslibningen foretages, hvilket gør at gulvets overflade bliver netop efter kundens ønske.

Efterbehandling

Efter afslibningen er foretaget, vil vores dygtige gulvsliber efterbehandle gulvet, alt efter hvilket finish trægulvet skal have. Der er mange forskellige muligheder for behandling af træ. Heraf kan der eksempelvis nævnes lakbehandling, oliebehandling og ludbehandling.

Vi giver dig gerne et tilbud på en pris for gulvafslibning, så der ikke kommer nogen uforudsete udgifter.
Vi sørger for at afslibningen foregår korrekt, og at trægulvet får den korrekte efterbehandling efterfølgende, så trægulvets levetid forlænges maksimalt.

Med en gulvsliber i hånden kan vores folk udføre netop den opgave, som I har behov for at få løst. Vi benytter os kun af professionelt værktøj, som vi ved giver dig det bedste resultat. Gennem over 25 års erfaring har Aalborg Gulvservice fået en ekspertise på området, der gør os til nogle af de førende på markedet.