Parketruder

Et gulv i parketruder adskiller sig fra stavparket, idet ruderne består af enkeltstave, der er limet sammen i større enheder på fabrik. De bruges som regel til limede trægulve, men nogle parketruder kan også laves som et svømmende gulv på et begrænset areal.

Et gulv i rudeparket er en fordelagtig løsning på mange måder, og det giver først og fremmest et smuk slutresultat. De fås i flere forskellige slags, og du kan lægge dem med årene skiftevis vandret og lodret, så du får en fantastisk spil i trægulvets naturlige nuancer. 

Derudover får du parketgulvets stærke fordel, hvor du mindsker risikoen for revner, eftersom det blevet leveret med lav fugtighed. 

Parketgulve er en populær løsning, når vi mennesker skal vælge ny gulvbelægning. Uanset hvilket parketgulv, du leder efter, står vi hos Aalborg Gulvservice klar vores faglige ekspertise og gode service. 

Parketgulve 

Parketgulve findes i tre forskellige slags, og vi forhandler dem alle. Det omfatter både stavparket, parketbrædder og parketruder. Disse typer af trægulve kommer i flere forskellige træsorter, som du kan vælge mellem: ask, massiv eg og bøgetræ.

Fordelen ved parket er, at det har en lav fugtighed, når det bliver leveret. Det sikrer, at gulvet ikke skrumper og får revner, når du skal lægge nyt gulv. Med parketgulve får du lige nøjagtig det trægulv, du ønsker, for det indeholder mange forskellige løsningsmuligheder. 

Har du problemer med at udvælge det rette parketgulv, kan du med fordel kontakte os. Foruden de tre typer af parketgulve, forhandler vi også lamelparket, hvis du foretrækker dette. Vi har forstand på gulve, hvorfor vi med glæde vejleder dig gennem processen. 

Det rette gulvfirma

Vi er et professionelt gulvfirma, der har over 25 års erfaring i branchen. Derfor er vi ikke blege for at påstå, at vi har forstand på gulve. Vi vægter højt som gulvfirma i Aalborg, at du bliver glad og tilfreds med dit nye gulv, derfor leverer vi altid kompetent og god service. 

Det kan være en fordel at se gulvet i virkeligheden fremfor online, derfor har du altid mulighed for at besøge vores showroom i Aalborg, hvor vi har et stort udvalg af trægulve, du kan blive inspireret af. Her kan du få en fornemmelse af de forskellige træsorters glød og nuancer, så du sikrer dig det rigtige produkt. 

Ønsker du at lægge nyt trægulv, kan det være en svær udfordring at mestre alene, derfor har vi dygtige gulvlæggere ansat, så du trygt kan overlade opgaven til os. Skal du have frisket dit nuværende trægulv op, kan vi ligeledes hjælpe dig med et korrekt gulvafslibning

Kontakt os 

Vi stræber efter at være din foretrukne gulvmand, og har du spørgsmål til vores gulvservice, trægulve eller andet, kan du altid kontakte os telefonisk på: 98 11 75 22. 

Lad os hjælpe dig godt på vej mod et slidstærkt, smukt og sundt trægulv.