Trægulve

Stort udvalg af trægulve

Hos Aalborg Gulvservice forhandler vi et stort udvalg af trægulve i flere forskellige typer og farver. På den måde sikrer vi, at du som kunde kan finde lige netop det trægulv hos os, som du ønsker. 

Trægulv er klassisk gulvvalg, uanset om det bliver lagt i et nybyggeri eller en bolig af ældre karakter. Selvom gulve af træ er det klassiske valg, behøver det ikke nødvendigvis at være kedeligt. Der findes nemlig et utal af muligheder, når du skal have nyt trægulv, da du både kan lade dig inspirere af tidens mode eller de klassiske gulvtyper. 

Hos Aalborg Gulvservice ved vi, at ingen kunders behov er ens. Vi anerkender forskellige præferencer. Af denne grund forhandler vi også en lang række forskellige trægulve, så hvad enten du foretrækker gulvbrædder, stavparket, parketbrædder, parketruder eller lamelparket, så er du kommet til den rigtige forhandler. Derudover kan du se et udpluk af vores leverandører her

Showroom 

I valget om et nyt trægulv er det altid en fordel at se gulvet med egne øjne, da gulvet kan se meget anderledes ud online end i virkeligheden. Vi har skabt et showroom i Aalborg, som du er velkommen til at lægge vejen forbi. 

Vores store udvalg af trægulve kan gøre det svært for dig at vælge det, der passer perfekt til dine præference. Af denne grund har vi vores showroom til rådighed, hvor du kan lade dig inspirere af de mange løsninger, som vores udstilling indeholder.  

Mens du undersøger vores udvalg af trægulve nærmere, kan du ligeledes udforske vores andre produkter. Vi forhandler blandt andet også gulve af linoleum , vådrumsvinyl og tæppefliser

Faglig ekspertise 

Vi har en lang årrække af erfaring bag os, derfor sikrer vi, at du som kunde får den helt rigtige rådgivning og service hos os. Vores dygtige personale står altid klar med svar på dine spørgsmål, så du kan vide dig sikker på, at du vælger det rigtige trægulv.  

Uanset om du selv vil lægge dit nye gulv, eller du ønsker vores hjælp til det, så finder vi en løsning. Vi har professionelle gulvlæggere ansat, derfor kan du trygt overlade opgaven til os. Vil tilbyder naturligvis også gulvafslibning i Aalborg.