Stavparket

Ønsker du at pryde hjemmet med et nyt trægulv, er du kommet det rigtige sted. Vi sikrer dig, at du får den nødvendige service, rådgivning og faglige ekspertise, så du får lige netop det trægulv, der passer til dig og dit hjem. 

Hos Aalborg Gulvservice forhandler vi et bredt udvalg af forskellige typer af trægulve herunder stavparket. 

Stavparket og sildebensparket 

Trægulve i stavparket er kendetegnet ved at være udformet i rektangulære enkeltstave, der kan lægges på flere forskellige måder. For det meste er stavparket udført i massiv træ af traditionelle europæiske sorter som bøg, egetræ og ask. Det vil sige, at du får et slidstærkt gulv med fleksible løsningsmuligheder. 

Fordelen ved stavparket er, at det kan lægges på flere forskellige måder. Derudover vil træets forskellige nuancer skabe et flot farvespil, så du får et gulv, der bringer liv ind i rummet. Enkeltstavene kan du vælge at få lagt i samme retning eller det klassiske mønster sildeben. Uanset hvilket mønster, du vælger, får du et tidløst gulv, der både er slidstærkt, nemt at rengøre og flot. 

Professionelt gulvfirma

Vi har hos Aalborg Gulvservice mere end 25 års erfaring indenfor branchen, hvorfor vi har forstand på gulve. Vi er dit lokale gulvfirma, der vægter højt, at du som kunde får lige netop det gulv, du ønsker. Derudover kan du trygt overlade opgaven til os, for vi er et professionelt gulvfirma, hvis dygtige gulvlæggere altid garanterer dig et flot slutresultat. 

For at få det bedste resultat med lægningen af stavparket, skal det fuldlimes, når det bliver lagt. Herefter skal det slibes og til sidst efterbehandles. Det kan være en stor opgave at klare selv, derfor vil vi hos Aalborg Gulvservice lægge gulvet for dig.

Du kan med fordel besøge os på vores fysiske adresse i Aalborg, hvor vi har et showroom til rådighed med flere forskellige slags parketgulv. På den måde kan du se vores gulve med egne øjne, og vi rådgiver dig gerne til den helt rigtige type af stavparket. 

Stort sortiment af trægulve 

Er du i tvivl om, hvorvidt dit gulv skal være af stavparket eller af anden slags, vejleder vi dig gerne. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige typer af parketgulv. Dette er blandt andet typer som lamelparket, parketruder og parketbrædder

Det kan være svært at vide sig sikker på, hvilket gulv der er det rigtig for lige netop dig, derfor kan du både kontakte os telefonisk eller lade dig inspirere af vores showroom i Aalborg. 

Kontakt os 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information. Du kan enten træffe os på vores fysiske adresse i Aalborg SV, ellers kan du ringe til os på: 98 11 75 22.

Vi er det helt rette gulvfirma for dig, der sætter pris på et flot og slidstærkt gulv. Ønsker du ikke at lægge nyt gulv, kan du vi ligeledes hjælpe dig med en korrekt gulvafslibning.