Tæpper

Tæpper til både private og erhverv

Hos Aalborg Gulvservice står vi altid klar med professionel rådgivning og service, når du ønsker et nyt tæppe på gulvet i dit hjem. Vi forhandler et stort udvalg af gulvtæpper og tæppefliser, derfor kan du med garanti finde løsningen hos os, som du leder efter.  

Gulvtæpper i høj kvalitet

Når du er kunde hos os, kan du vide dig sikker på, at vi kun benytter gulvtæpper af højeste kvalitet. Af denne grund har vi nøje udvalgt vores sortiment, der består af mærkerne Ege, Danfloor, Fletco og Interface. Når du køber et gulvtæppe, der er kvalitetssikret, forlænger du samtidig dets levetid. 

Lægning af gulvtæpper kan for de fleste være en stor opgave at skulle løfte selv. Bliver tæppet skåret forkert, kan det hurtigt udvikle sig til en dyr affære. Derfor er det altid en god ide, at du får en professionel gulvlægger til at varetage opgaven med monteringen af gulvtæpper. Derudover er gulvtæppets styrke vigtigt at have in mente, da nogle af boligens rum kræver et mere slidstærkt gulv end andre.

Tag os med på råd, og vi hjælper dig gennem hele processen – Lige fra materialevalg til den endelige montering af gulvtæppet. 

Tæppefliser

Søger du efter en fleksibel og praktisk tæppeløsning, så skal du vende blikket mod tæppefliser. Fleksibiliteten opstår i, at du kan sammensætte tæppefliserne efter et ønske, hvor kun fantasien sætter grænsen for kombinationer. Derudover forhandler vi kun tæppefliser, der er yderst slidstærkt. Vi kan derfor sikre, at vi har en løsning for dig, som hverken går på kompromis med kvalitet og kombinationer. 

Montering af Tæppefliser tager ikke lang tid for vores gulvlæggere, og ovenikøbet er vores tæppefliser udskiftelige. Så hvis én af fliserne får pletter eller hul, kan der hurtigt monteres en ny tæppeflise, i stedet for at foretage en hel udskiftning af et gulvtæppe, som ellers ikke fejler noget derudover.

Aalborg Gulvservice står klar til at rådgive om hvilke løsninger, der er bedst, så du får nye tæppefliser eller et nyt gulvtæppe, der passer bedst til din bolig. Søger du desuden andre løsninger for gulvet i din bolig, er vi også eksperter i trægulv, vådrumsvinyl, gulvafslibning og linoleum.