Tæpper

Vi forhandler trægulve til alle formål

Tæpper til både private og erhverv

Gulvtæpper

Aalborg Gulvservice forhandler gulvtæpper, blandt andet af mærkerne Ege, Danfloor, Fletco og Interface. Vi benytter os kun af gulvtæpper i højeste kvalitet, der sikrer en lang levetid for gulvtæpperne. Lægning af gulvtæpper kan for de fleste være en stor opgave at skulle løfte selv. Hvis gulvtæppet skæres forkert til, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor er det en god ide at få en professionel gulvlægger til at varetage opgaven med montering af gulvtæpper.

Alt efter hvor i hjemmet gulvtæppet skal ligge, er dets styrke vigtig at indtænke, når man skal ud og købe nye gulvtæpper. Aalborg Gulvservice hjælper hele vejen igennem. Lige fra valg af materialer til montering af gulvtæppe

Tæppefliser

Hvis du ønsker en mere fleksibel og praktisk tæppeløsning, kan et nyt gulv af tæppefliser være den rette løsning. Tæppefliser giver mulighed for at sammensætte et gulv efter eget ønske, hvilket er med til at give det personlighed. Vi har slidstærke tæppefliser i flere størrelser, så der er noget til en hver smag.

Montering af Tæppefliser tager ikke lang tid for vores gulvlæggere. Ovenikøbet er tæppefliser udskiftelige. Så hvis én af fliserne får pletter eller hul, kan der hurtigt monteres en ny tæppeflise, i stedet for at foretage en hel udskiftning af et gulvtæppe, som ellers ikke fejler noget derudover.

Aalborg Gulvservice står klar til at rådgive om, hvilke løsninger der er bedst, da vi ved at der ikke altid er samme krav til et gulvtæppe.

 

 

Kontakt os

Medlem af:


Byg Garanti

Byg Garanti

Byg Garanti

Byg Garanti