Parketgulv 

Ønsker du at lægge nyt parketgulv i hjemmet, kan du med fordel undersøge parketbrædder nærmere, for med disse får du en holdbar, slidstærk og smuk løsning.

Hos Aalborg Gulvservice forhandler vi et bredt udvalg af parketgulve herunder parketbrædder, og vi sikrer dig både god service og godt håndværk med vores erfarne gulvservice. 

Parketgulve kommer i tre forskellige slags, hvor parketbrædder er en af dem. Derudover findes de også som stavparket og parketruder. For det meste fås de i europæiske træsorter, derfor kan du få parketgulv eg, parketgulv bøg og parketgulv ask.

Vi forhandler alle tre typer parketgulv i de forskellige træsorter, hvorfor vi garanterer dig netop det trægulv, der passer til dine behov og din smag. 

Når du vælger parketgulv som gulvbelægning, får du et yderst fordelagtigt trægulv. Først og fremmest bliver parketgulv leveret med lav fugtighed, hvilket mindsker risikoen for revner, fordi gulvet ikke vil udvide sig særlig meget efter montering. Samtidig skaber massiv parket en slidstærk løsning, da de hårde træsorter har en lang holdbarhed, som sagtens kan klare en gulvafslibning.

Derudover får du et trægulv, der har mange forskellige løsningsmuligheder, hvor du kan vælge lige nøjagtig den stil, du ønsker i dit hjem. Med andre ord vil trægulvet altid fremstå levende, fordi de mange nuancer i brædderne giver en karakteristisk dynamik til dit hjem.  

Parketbrædder

Parketbrædder består af massive enkeltstave, der som regel leveres færdig fra leverandør med mat lak. Vælger du at lægge nyt gulv med parketbrædder, får du et slidstærkt gulv, der fremstår naturtro på grund af den matte lak. 

Parketbrædder kan lægges som et svømmende gulv, hvilket betyder, at du kan lægge det på et løst underlag. Derudover kan parketbrædder også sømmes eller limes fast på undergulvet, hvis du foretrækker dette.

Fordelen ved at vælge parketbrædder som gulvbelægning er, at du vil opleve samme slidstærke egenskaber som gulvbrædder indeholder.

Erfaren gulvmand 

Vores lokale gulvfirma har over 25 års erfaring i branchen, hvorfor vi har opsamlet en stor faglig ekspertise gennem årene. Det betyder, at vi har forstand på gulve, hvorfor vi gerne hjælper dig med at finde det helt rigtige gulv til dine behov og din smag.

Vores professionelle gulvfirma vægter altid dine behov og ønsker højest, så vi sikrer os, at du får lige netop det gulv, du ønsker. Det kan være svært at mestre gulvlægning selv, hvorfor du altid kan får vores dygtige gulvlæggere til at montere gulvet for dig. 

Skal du vælge det helt rigtige trægulv, anbefaler vi, at du både ser det med egne øjne og mærker kvaliteten med egen hånd – Derfor kan du med fordel lægge vejen forbi vores showroom, hvor vi har et stort udvalg af vores parketgulv og andre trægulve. Her vil vores dygtige personale ligeledes stå klar med rådgivning, så du kan få svar på dine spørgsmål. 

Kontakt os 

Har du spørgsmål til vores trægulve, gulvservice eller andet, kan du altid kontakte os telefonisk på: 98 11 75 22.

Lad os være din foretrukne gulvmand i Aalborg, så sikrer vi dig både service, gulve og håndværk af højeste kvalitet.