Lamelparket

Lamelparket – også kendt som lamelgulv, er den rette løsning for dig, hvis du ønsker et slidstærkt trægulv, der er nemt at rengøre og vedligeholde. Vores gulvlæggere er eksperter i lægning af lamelparket. Lamelparket består af forskellige lag træ, hvor det øverste er et slidlag. Slidlaget gør nedslibning af lamelgulve muligt, da brugsmærker kan fjernes ved en nedslibning af gulvet. En ting man derfor bør overveje, når man ønsker nyt lamelparket er, hvor tykt slidlaget skal være, for at det passer til ens behov. Jo tykkere slidlag, jo flere gange kan lamelparketgulvet slibes ned, og dermed friskes op.

Endnu en fordel ved lamelparket er, at det er muligt at undgå store fuger mellem brædderne, da opbygningen af lamelparket gør, at træet ikke giver sig, ligesom traditionelle trægulve gør. Dermed er man sikker på gulvet ikke byder på ubehagelige overraskelser i form af det trækker sig sammen eller udvider sig.

Ved lægning af lamelgulve sørger vores folk for, at du ender med det forventede resultat, uden at skulle gå på kompromis. Vi sørger for at alt bliver gjort efter bogen, lige fra forberedelse af underlaget og selve gulvet, og selvfølgelig også selve lægning af gulvet.